Google Ads hirdetés

Miért egy kiváló bevétel generáló eszköz a Google Ads hirdetés?

Amikor valaki az internetet hívja segítségül egy termék vagy szolgáltatás vásárlásával kapcsolatban, többnyire a Google keresőben kezd el tájékozódni. Beírja a keletkezett igényéhez kapcsolódó kulcsszavak egyikét, a Google találati listáján pedig megjelennek a kifejezéshez relevánsan kapcsolódó weboldalak. A lista elejét szerencsére tudjuk befolyásolni a fizetett hirdetésekkel, vagyis a Google Ads hirdetésekkel. Hirdetésed csak akkor lesz látható, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amelyeket kínálsz.

 

Hogyan működik?

A Google Ads segítségével hirdethetsz egyaránt  a Google keresőben (pl. google.hu) és a Google Display hálózatán is ami több ezer blogot, hírportált és egyéb tartalom szolgáltató weboldalt foglal magába. Nagyon fontos leszögezni, hogy a Google keresési hálózaton megjelent hirdetések után csak a hirdetésre kattintás alkalmával kell fizetni! Ennek díja a kulcsszóra meghatározott kattintásonkénti (CPC) költség lesz. A licitálás kulcsszavanként más-más költségekkel jár, és az adott kulcsszó árát a többi hirdető aznapi licitjei befolyásolják. A kattintásonkénti költséget (CPC)  és még néhány fontos dolgot (Relevancia stb.) minden egyes útjára indított keresésnél megvizsgálja a Google, ezért nagyon fontos résen lenni, hogy ne kerüljön túl sokba egy kattintás, illetve ne csússzunk le a kívánt pozícióról a keresőben. A Display Hálózati hirdetések ezzel szemben keresés nélkül, direkt marketing reklámként többnyire képes formában, az érdeklődő tekintete elé pozicionált ezer megjelenésenként fizetendő hirdetések, mely akár hatékony brand építésre is alkalmas.

Miért válassz minket Google Ads hirdetés és fiók kezelésére?

Ügynökségünk minősített Google Partner és folyamatosan részt vesz a Google partnerprogram által rendezett képzéseken és eseményeken. Elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások részére nyújtunk Google Ads kampánykezelési megoldásokat,  így ezen szegmensben tevékenykedő iparágak többségét marketing szempontból tökéletesen ismerjük. Nem egy reklámügynökség vagyunk a sok közül, mert mi a konkurenciával szemben pontos analitikai mérések alapján és a veled való folyamatos egyezgetéssel biztosítjuk, hogy kiemelkedő eredményeket érj el vállalkozásoddal. Technikailag is felkészült csapatunk révén nincs szükség harmadik fél bevonására, mert mi is el tudunk végezni minden szükséges beállítást a weboldalban és kódjában.

Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

Előre meghatározott stratégia mentén építjük fel kampányaid, figyelembe véve a magas megtérülést alacsony költségek mellet. A személyes konzultáció alkalmával megismerjük a céged, annak szolgáltatásait és a pontos vásárlói ügymenetet. Ezáltal személyre szabott megoldásokat tudunk készíteni, így biztosak lehetünk a sikerben. A Move csapata elismert Google Ads szakértőkből áll, akik folyamatosan bővítik tudásukat, hogy soha ne maradj le a konkurenciával szemben!

Önállóan, igényeidet figyelembe véve, transzparens munkafolyamatban dolgozunk, tehát mindenről tudni fogsz, és rálátást biztosítunk a projektre. Figyelmeztetünk, ha rossz irányba fordulnak az elképzelések és javaslatot teszünk a javításra. Interaktív kommunikáció jellemez minket, rugalmasan és gyorsan elvégezzük a feladatot, akár többszöri módosítási igény mellett is.

Miben is számíthatsz ránk pontosan?

  • Meglévő Google Ads fiók audit
  • Új Google Ads fiók létrehozása és beállítása
  • Kampánytervezés és Analytics összekötés
  • Remarketing beállítás és használat
  • YouTube hirdetések és statisztikák készítése
  • Mobil hirdetések és optimalizálásuk
  • Mobil alkalmazások hirdetése

a legfontosabb eredményekről, jól érthető grafikonokkal mellékelve, hétköznapi nyelven. Megbeszélés szerint ennek gyakorisága változtatható.

Budapesten dolgozunk, ügyfeleink zöme a KKV szektorban helyezkedett el, így áraink főként nekik vannak célozva. Minden első találkozáskor mi megyünk hozzád és a konzultáció ingyenes. Minket választani ügyfeleink szerint már több esetben is szaktudásilag jobb és költséghatékonyabb választás volt, mint alkalmazottat felvenni a munkára.

Akik minket válaszottak, a siker útját választották!

Kérj ajánlatot még ma!