Rólunk

Köszöntünk honlapunkon!

Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk!

Alapításunk oka, hogy minden kisvállalat számára nagyvállalati színvonalú marketing megoldásokat nyújtsunk. Segítünk a döntéshozatalban, a megtervezésben és természetesen a kivitelezésben, tehát egy pillanatra se hagyjunk magadra. Törekszünk arra, nehogy hibás és drága marketing megoldás felé vedd az irányt.

Akármilyen nagyszerű és kiváló szolgáltatást vagy egyedi terméket nyújt vállalkozásod, sajnos ha nincs megfelelő marketing támogatás, akkor nem jut el az üzenet a megfelelő célközönséghez. Ennél fogva cégünk tapasztalt, diplomás szakemberek segítségével szeretné vállalkozásod hangját hallatni a virtuális tér óriási forgatagában, hogy végül megtaláld ügyfeleidet. Ehhez aktív, folyamatos online kommunikációra van szükség a közösségi médiákban, mint például a Facebook, Twitter, Pinterest és az online hirdetési platformokon, mint a Google AdWords, eTarget, valamint banner csere programok, blog posztok vagy PR cikkek megjelentetésével. Ezen nagyszerű megoldások kiegészítéseként segíthetjük még az adott kisvállalkozást eDM (elektronikus hírlevél) vagy YouTube és webinár kampányok létrehozásával és menedzselésével.

Minden munkánkat transzparens módon végezzük, vagyis az első kapcsolatfelvételtől kezdve folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mindent a tudomásodra hozunk az adott projekttel kapcsolatban. A döntésekről egyeztetünk, minden apró részletet gondosan átbeszélünk, a siker érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan követni tudd, hogy mi miért történik, tisztában légy a részletekkel és persze ne érezd úgy, hogy a megbízás leadásával már nincs se rálátásod, se beleszólásod a projekt menetébe.

Bizalommal tekintünk a jövőbeni együttműködésre.
Köszönjük megtisztelő figyelmed!

A Move Agency csapata